Davies komt eerst op stage bij Ajax

De 20-jarige Amerikaan Charlie Davies zal binnenkort een stage afwerken bij Ajax. Dit liet de vader van de aanvaller weten in verklaringen aan het Amerikaanse tijdschrift Soccer New England. Davies, veelvuldig jeugdinternational, komt momenteel nog uit voor Boston College in zijn vaderland en werd vorig seizoen gekozen tot ACC Offensive Player of The Year.

,,Hij heeft aanbiedingen van FC Zürich in Zwitserland, Hammarby IF in Zweden en AS Monaco in Frankrijk. Daarnaast heeft hij stages bij Ajax, Olympique Marseille, Hamburger SV en AS Roma. Het was de bedoeling dat hij eerst naar Marseille zou gaan voordat hij naar Ajax zou komen voor een stage, maar Ajax wilde hem als eerste zien”, aldus Kofi Davies.

Enkele dagen geleden maakten wij al melding van de interesse van Ajax in Davies. In dat bericht ook een uitgebreide kennismaken met deze getallenteerde Amerikaan.

Related posts