Newcastle aast vergeefs op Ajacieden Huntelaar en Emanuelson

Newcastle United heeft tevergeefs aangeklopt bij Ajax om Klaas-Jan Huntelaar en Urby Emanuelson te verkopen aan The Magpies. Newcastle is bezig aan een moeilijk seizoen. De Noord-Engelse club bezet de zeventiende plaats en is met acht doelpunten de minst productieve ploeg in het Premiership. Maar Newcastle coach Roeder zoekt niet alleen naar een of meerdere spitsen, als de transfermarkt in januari opengaat wil hij ook een centrale verdediger en een linksback aan zijn selectie toevoegen.

Het oog van de coach viel direct op Huntelaar en Emanuelson. ,,Huntelaar en Emanuelson zijn twee spelers die ik heel erg bewonder, zoals een hoop andere managers in het Premiership. Maar Ajax benadrukt dat ze niet te koop zijn”, verklaart Roeder in de Newcastle Evening Chronicle. Afgelopen zomer ving Roeder ook al bod toen hij hoopte Dirk Kuijt in te kunnen lijven, maar die koos voor Liverpool.

Related posts