NAC ontkent geruchten
‘RKC, Willem II en NAC melden zich bij Ajax voor Vertonghen’

RKC, Willem II en NAC hebben zich bij Ajax gemeld voor de huur van Vertonghen in de tweede seizoenshelft, zo meldt Voetbal International. Ajax heeft al eerder laten weten open te staan voor verhuur van de middenvelder aan een Eredivisieclub om hem zo meer ervaring op te laten doen op het hoogste niveau. Ook Vertonghen zelf staat er niet onwelwillend tegenover en ziet het als een betere stap in zijn ontwikkeling dan blijven in het tweede elftal.

,,We denken dat het goed is dat Vertonghen meer gaat voetballen”, legt Martin van Geel uit. „Hij krijgt nu weinig speeltijd. Als we verstoken blijven van blessures willen we Vertonghen in de winterstop graag verhuren”, aldus de technisch directeur van Ajax.

NAC manager Earnie Stewart heeft tegenover ELF overigens ontkend dat zijn ploeg in de markt is voor Vertonghen. ,,Ik weet niet waar dit gerucht vandaan komt, maar wij gaan ons zeker niet versterken met Vertonghen. Tenzij er in de winterstop plotseling vier middenvelders vertrekken”, aldus Stewart.

Zie ook eerder bericht:
Vertonghen gaat voor plaats in defensie. Ook verhuur optie

Related posts