Portsmouth vind flirt Kanu met Ajax onzin

Nwanko Kanu, die tussen 1993 en 1996 ook al actief was voor Ajax, liet onlangs doorschemeren een terugkeer naar zijn oude liefde wel te zien zitten (zie bericht). Portsmouth-manager Harry Redknapp heeft in een reactie echter in niet te misstane woorden kenbaar gemaakt dat de Nigeriaan voorlopig niet terug zal keren naar Ajax. ,,Ik denk dat die woorden zijn ingegeven door zijn zaakwaarnemer, om zodoende een nieuw contract bij Portsmouth eruit te slepen,” meent de cynische Redknapp. ,,Als Ajax hem zo graag wil, waarom hebben ze hem dan niet afgelopen zomer overgenomen voordat wij dat deden,” voegt hij daar aan toe.

De inmiddels 30-jarige spits is dit seizoen van grote waarde voor Pompey. De club bezet, mede dankzij acht doelpunten van Kanu, momenteel een knappe derde plaats achter Manchester United en Chelsea in de Premier League.

Related posts