Stam en Heitinga twijfelgevallen voor duel donderdag tegen Sparta Praag

Jaap Stam en John Heitinga kunnen komende donderdag wellicht niet meespelen in het UEFA-Cup duel van hun club tegen Sparta Praag. Het tweetal kampt met blessures. Heitinga viel afgelopen zondag in het duel met FC Twente uit met een hamstringblessure. Jaap Stam liep in diezelfde wedstrijd een kneuzing aan het bovenbeen op. Dinsdag zullen beide verdedigers nader worden onderzocht. Ten Cate heeft voor de zekerheid Jan Vertonghen als negentiende speler aan zijn selectie toegevoegd.

Ryan Babel en Dennis Gentenaar zijn op de weg terug maar het duel tegen Praag komt te vroeg voor beiden. Vleugelspitsen Edgar Manucharyan en Nicolae Mitea zijn weer fit maar blijven achter in Amsterdam.


Jaap Stam werkt in de Amsterdam ArenA aan zijn herstel

Related posts