Voorbeschouwing Ajax-FC Twente

Vandaag komt FC Twente op bezoek in de Amsterdam ArenA. De Tukkers draaien tot dusverre een goed seizoen. Twente staat op een verdienstelijke vierde plaats, op zes punten van Ajax. De ploeg van coach Rutten zal dus met het nodige vertrouwen afreizen naar Amsterdam, zeker na afgelopen zondag toen het thuis met maar liefst 7-1 van FC Groningen won.

,,Er is geen één club bij voorbaat kansloos, als dat wel zo zou zijn, kun je beter thuis blijven. We gaan naar een tegenstander die samen met PSV kampioenskandidaat is. Het gaat goed met Ajax, maar we gaan er zeker niet heen om er een feestje voor Ajax van te maken,” laat Rutten weten in de zaterdageditie van de Twentsche Courant Tubantia. ,,We gaan met vertrouwen, want we zijn een ploeg die niet makkelijk te verslaan is. Het gaat wel een moeilijke middag worden voor ons,” aldus Rutten.

Ajax heeft na afgelopen weekend nog wat goed te maken: na een goede eerste helft tegen p$v viel het na de pauze wat tegen en liep men tegen een knullig tegendoelpunt dat uiteindelijk ook nog beslissend bleek. Het goede spel voor rust geeft echter hoop. Wesley Sneijder zal aankomende zondag gewoon aan de start staan. De kleine middenvelder, die in de oefenwedstrijd tegen Engeland gepasseerd was door coach Marco van Basten ten favoure van Clarence Seedorf is volgens de medische staf van Ajax voldoende hersteld. Manucharyan en Babel zullen niet inzetbaar zijn. Babel kampt nog met een lichte knieblessure en Manucharyan raakt in de oefeninterland met Armenië tegen Finland geblesseerd.


Henk Ten Cate zinspeelde er vanmiddag op dat Mitea wel eens veel speeltijd zou kunnen krijgen tegen FC Twente. “Nicolae Mitea is op de weg terug. Het is niet ondenkbeeldig dat hij zondag meer speeltijd krijgt dan in de vorige duels.”

Volg AJAX-twente gratis live via internet?!
Zoals velen wellicht al weten is het mogelijk om wedstrijden live via internet te kijken omdat, veelal Chinese, zenders wedstrijden uit onze competitie uitzenden. Ook Ajax-FC Twente zal op deze manier zeer waarschijnlijk te volgen zijn. Kijk HIER voor meer info en de juiste streams: Wij hebben geen betrokkenheid bij deze streamings!

Zet zonder risico 15 euro in op Ajax en win!
Ajax is favoriet voor de winst tegen FC Twente. Voor een overwinning van Ajax wordt 1,4 keer de inleg uitgekeerd. Voor een gelijkspel 4 keer en voor een zege van Twente 7,25 keer. Dat betekent ook dat er geld te verdienen valt met een zege van Ajax. Bij een inleg van 15 euro, 15×1,40=21,00 euro! Unibet heeft een speciale actie dat als je je via

Related posts