Van Geel: ‘Alleen in winterstop voor veel geld weg’
Grygera peinst er niet over contract te verlengen

Zdenek Grygera denkt er niet aan zijn contract bij Ajax te verlengen. De Tsjech liet via RTV Noord-Holland weten dat hij nog steeds van plan is aan het einde van het seizoen te vertrekken bij de Amsterdamse club, ondanks een pleidooi van Henk te Cate.

Eerder deze week vertelde coach Ten Cate nog in Voetbal International dat hij zou proberen Grygera voor de club te behouden. ‘Ik vind hem een fantastische verdediger, een goede prof en bovendien een speler die prima klikt met Jaap Stam. Ik zie het als mijn plicht om in ieder geval te proberen hem over te halen.’

De lovende woorden van Ten Cate misten hun uitwerking, want Grygera is nog steeds niet van plan zijn aan het eind van dit seizoen aflopende contract te verlengen. De international is bezig aan zijn vierde seizoen in Amsterdamse dienst. De 26-jarige verdediger zou in de belangstelling staan van enkele Italiaanse clubs. Technisch directeur Martin van Geel reageerde via RTVNH dat Ajax niet van plan is om Grygera in januari te laten vertrekken ’tenzij een club nog een enorm hoog transferbedrag biedt’.

Related posts