‘Potentiële Feyenoord-voorzitter in ledenraad Ajax’
Verkiezing ledenraad: Drie nieuwe leden en zes herkozen

De Algemene ledenvergadering van Ajax heeft dinsdag 15 november drie nieuwe leden benoemd en zes leden herkozen. Tijdens de drukbezochte vergadering werden de volgende leden in de ledenraad herkozen: Herman Bosschieter, Mark Geestman, Tijn Middendorp, Ernst Ligthart, Cees van Oevelen, en Kees Timman. Nieuw gekozen zijn Rob Been Jr. , Theo van Duivenbode en Marc Stuut.

De ledenraad bestaat uit vierentwintig leden, die voor een periode van drie jaar worden benoemd. Elk jaar zijn er acht leden die aftreden. Van de acht leden stelden zeven leden zich weer herkiesbaar. Dick Schoenaker stelde zich niet herkiesbaar. Daarnaast heeft Aron Winter zijn positie beschikbaar gesteld in verband met zijn aanstelling in de technische staf.

Henk ten Cate verzorgde als afsluiting van de vergadering een boeiende presentatie over zijn ervaringen gedurende de eerste maanden bij Ajax en zijn visie op de technische toekomst van de club.

‘Potentiële Feyenoordvoorzitter’ in ledenraad Ajax
Meest opvallende nieuwe lid in de ledenraad is Theo van Duivenbode. De Europacupheld voor Feyenoord in 1970, werd in Rotterdam als kandidaat nieuwe voorzitter gezien. De man die in het seizoen dat Feyenoord de Europacup 1 won in alle wedstrijden basisspeler was heeft nu duidelijk kleur bekend: Ik ben Ajacied!

Related posts