Ajax-psv…Een dag later, door Hoekie

Even niet scherp tijdens een spelhervatting en psv maakt de 0-1 wat ook de einduitslag is. Je speelt ze de eerste helft compleet weg (tot de zestien) en toch sta je met lege handen. Zuur… maar toch heb ik er ook een positief gevoel aan over gehouden.

Sfeeractie
Ik wil dit toch even vermelden. Super!
Fantastisch te zien op de lange zijde “ik ben Ajacied”.
En de vaan gemaakt door vak 410, geweldig!

De wedstrijd
In de eerste helft zien we een fantastisch Ajax. Ajax speelde pressie, zat er kort op, elke 2e bal was voor Ajax, Psv kwam er gewoon niet aan. Jammer dat de eindpas niet goed was waardoor Ajax niet echt gevaarlijk was voor de goal. We moeten ook niet vergeten dat Psv wel een dijk van een achterhoede heeft.

Dan gebeurd het toch waar je al bang voor was. Uit een dood spelmoment scoort het naar italiaans voetbal lijkend Psv de 0-1. Absoluut onterecht… maar ja hoe vaak hebben wij (Ajax) dat al niet meegemaakt tegen italiaanse clubs. Ik snap ook niet dat je een supporter van Psv kan zijn. Ok je wint… maar dat is toch geen voetbal wat die gasten spelen ? Resultaat voetbal. Echt te triest gewoon.

Maar goed, Ajax staat nu 1 punt achter. Niets aan de hand. Zoals Jaapie al zei; we pakken die punten wel in Eindhoven. Ajax is goed bezig en moet de ingeslagen weg gewoon vervolgen. Het gaat zeker nog beter worden!

Rest mij 1 ding te zeggen tegen HTC. Waarom een spits voor een spits en een rechtsbuiten voor een rechtsbuiten terwijl je 0-1 achterstaat ?!!!!

As. zondag Twente thuis. Dat moeten weer 3 punten worden.

Groet, Hoekie

Related posts