Sneijder zelf probeert geruchten kop in te drukken
‘AC Milan heeft eerste optie op Sneijder’

Volgens het Italiaanse Tuttosport heeft AC Milan de eerste optie op Wesley Sneijder. Dit zou een bestuurslid, wiens naam niet genoemd werd, hebben laten weten. Het zou een afspraak betreffen die gemaakt zou zijn tijdens de overgang van Jaap Stam naar Amsterdam. Sneijder stond afgelopen zomer ook al in de belangstelling van de Rossoneri. Beide clubs hebben toen ook met elkaar rond de tafel gezeten, maar een transfer ging destijds niet door. Nu sneijder in blakende vorm verkeerd Manchester United en Barcelona in verband gebracht met de kleine Utrechter.

Sneijder probeert deze week in Sportweek de geruchtenstroom de kop in te drukken. “Ik heb nooit gezegd dat ik aan het einde van dit seizoen wegga bij Ajax”, stelt de middenvelder resoluut. “Mij werd gevraagd of ik in de winterstop wegga. Toen heb ik gezegd: nee, ik maak het seizoen af bij Ajax. De andere spelers zullen precies hetzelfde zeggen. Voor de rest zie ik wel. Ik ben niet iemand die zich helemaal blindstaart op een transfer.”

Related posts