Update: Vul de poll in!
Van Geel: ‘Nog geen club zich gemeld voor Rosenberg, dus ook Lyon niet’

Martin van Geel liet tegenover AT5 weten dat zich geen enkele club heeft gemeld voor Markus Rosenberg. Ook zaakwaarnemer Dahlin ontkent in contact te zijn met Olympique Lyon of een andere club. Onlangs werd Rosenberg in verband gebracht met de Franse club (Zie bericht). Lyon zou 6 miljoen euro over hebben voor Rosenberg die in Lyon de geblesseerde Fred zou moeten gaan vervangen. Ajax zou welwillend overstaan tegenover een vertrek van de Zweed maar van enig contact blijkt dus (nog) geen spraken.

In De Telegraaf laat Henk ten Cate weten dat de Ajax coach Rosenberg eigenlijk op dit moment helemaal niet kwijt wil. ,,Want op dit moment heb ik anders nog maar één spits over”, aldus Ten cate.

Onder de fans is er inmiddels een discussie uitgebroken of Ajax Rosenberg zo maar moet laten gaan. Laat je mening achter in onze poll hieronder!

Deze poll is inmiddels helaas gesloten…

Related posts