Zeven Ajacieden in voorlopige Oranje-selectie voor duel met Engeland

Bondscoach Marco van Basten heeft in zijn voorlopige selectie voor het oefenduel met Engeland, dat gespeeld zal worden op 15 november in de Amsterdam ArenA. zeven Ajacieden geselecteerd. Ex-Ajacied Edwin van der Sar is er op eigen verzoek een duel niet bij. Van Ajax staan Stekelenburg, Emanuelson, Heitinga, Maduro, Sneijder, Babel en Huntelaar op de voorlopige lijst.

De complete voorlopige selectie:

Doel:
Maarten Stekelenburg (Ajax), Henk Timmer (Feyenoord) en Sander Boschker (FC Twente)

Verdediging:
Urby Emanuelson en John Heitinga (beiden Ajax), Tim de Cler, Kew Jaliens en Barry Opdam (allen AZ), Giovanni van Bronckhorst (Barcelona), André Ooijer (Blackburn Rovers), Khalid Boulahrouz (Chelsea) en Joris Mathijsen (HSV)

Middenveld:
Hedwiges Maduro en Wesley Sneijder (beiden Ajax), David Mendes da Silva, Stijn Schaars en Demy de Zeeuw (allen AZ), Evander Sno (Celtic), Ibrahim Afellay (PSV), Rafael van der Vaart (HSV) en Denny Landzaat (Wigan Athletic)

Aanval:
Ryan Babel en Klaas Jan Huntelaar (beiden Ajax), Robin van Persie (Arsenal), Danny Koevermans (AZ), Jan Vennegoor of Hesselink (Celtic), Arjen Robben (Chelsea) en Dirk Kuyt (Liverpool).

Related posts