Onopvallende rentree Nicolae Mitea
Jong Ajax en Jong Twente in spectaculaire wedstrijd in evenwicht: 4-4

Ajax heeft maandagavond in een spectaculaire wedstrijd met 4-4 gelijkgespeeld tegen Jong FC Twente. Namens de ploeg van coach Aron Winter waren de in blakende vorm verkerende Edgar Manucharyan (2x), Rydell Poepon en Jan Vertonghen trefzeker. De beloften toonden veerkracht tegen de ploeg uit Enschede, want bij rust keek Jong Ajax nog tegen een 3-1 achterstand aan. Lichtpuntje voor Jong Ajax was de rentree van Nicolae Mitea. De Roemeen, die hersteld is van een zware hamstringblessure, startte in de basis en speelde een uur lang mee.

,,Ik kon duidelijk merken dat ik er lang uit ben geweest, aldus Mitea tegenover ELF. “Nu is het belangrijk dat ik geduldig blijf, maar soms is het moeilijk om lang te wachten. Ik weet namelijk wat ik kan. Het leek vanavond wel of ik voor het eerst voetbalde.”

De remise zorgt ervoor dat Jong Ajax nog steeds geen goede zaken doet op de ranglijst van de Beloftencompetitie. De formatie van Winter heeft nu twaalf punten uit acht wedstrijden.

Related posts