Perez ontevreden met reserverol: ‘Ten Cate is geen fan van mij’

Kenneth Perez heeft tegenover Sportweek zijn onvrede over zijn rol als reserve bij Ajax geuit. De Deen is van mening dat hij in zijn huidige vorm iedere wedstrijd in de basis hoort te staan. ,,Dit worden zo nog twee hele lange jaren in Amsterdam,” klinkt het negativisme van Perez. “Het wordt me zo langzamerhand duidelijk dat de trainer geen grote fan is van mij.”

Trainer Henk ten Cate bestrijdt deze woorden, en zegt niks tegen de Deen te hebben. ,,Ik houd van spelers als Perez. Maar het gaat om Ajax. Ik stel naar eer en geweten een elftal samen waarvan ik denk dat het een winnend geheel is. In mijn optiek kwamen tegen Heerenveen de kwaliteiten van Sneijder beter tot uiting dan die van Perez,” is zijn simpele verklaring.

Related posts