Postma is hot:
Sexy ADO-Doelman krijgt nu ook eigen computerspel!

De sexvideo van Stefan Postma heeft de doelman geen windeieren gelegd. Na grappen over zijn aanstaande transfer naar Rode Ster Belgrado en de aandacht die de ADO-goalie kreeg afgelopen woensdag tijdens het duel tegen Ajax waarbij diverse songs te horen waren en er dildo’s op het veld gegooid werden (zie onderstaande foto) is het voor de doelman, die duidelijk beschikt over de ‘x-factor’, kennelijk nog niet genoeg.

Inmiddels zijn er op diverse plaatsen op internet filmpjes opgedoken. Ook leuk is de gratis te downloaden ringtone. Het laatste nieuws is de online game die speciaal naar Stefan vernoemd is. Je kan hier dildo’s schieten op de keeper. Het wachten is op de commerciele man die een carnavalskraker uit gaat brengen. Gordon en Gerard Joling schijnen nu ook al te overwegen hem ook op te nemen als vervanger van Rene Froger tijdens hun Toppers-tour! Ja, ja; Stefan is hot!


Dildo’s voor Postma!

Related posts