Interesse in Huntelaar breidt zich uit; zaakwaarnemer ontkent Italiaanse interesse

Eerder wisten we al te melden dat Manchester United en Arsenal in de markt zijn voor Klaas Jan Huntelaar (zie bericht). Nu schijnen ook de twee Milanese giganten Milan en Inter geïnteresseerd te zijn. Dit seizoen loopt het allemaal nog niet zo soepel met The Hunter, maar zijn cijfers van vorig jaar gingen heel Europa door. Milan ziet in Huntelaar de oplossing voor de scoringsproblemen, nu Alberto Gilardino en Ricardo Oliveira het doel niet kunnen vinden dit seizoen. Inter-preses Massimo Moratti ziet in in de 23-jarige Ajacied een goed alternatief voor hoofddoel Luca Toni, van Fiorentina.

Arnold Oosterveer, de zaakwaarnemer van Klaas-Jan Huntelaar, heeft tegenover de Spaanse krant Sport laten weten dat hij alleen oppervlakkig contact heeft gehad met Spaanse en Engelse clubs. Volgens Oosterveer zouden geen Italiaanse clubs contact hebben gezocht. Hij verwacht overigens dat Huntelaar dit seizoen gewoon bij Ajax zal blijven. Of Huntelaar nog een of enkele jaren langer zal blijven, kon hij niet zeggen.

Related posts