Kesler wil zware straf voor spreekkoren bij Feyenoord-Ajax

KNVB-directeur Henk Kesler pleit in De Telegraaf voor zwaardere straffen bij spreekkoren zoals die van afgelopen zondag bij feyenoord-Ajax. ,,Als het aan mij ligt worden er veel strengere straffen uitgesproken. Alleen ga ik daar niet over. Dat is een zaak voor de tuchtorganen in Zeist”, aldus Kessler. Voor de spreekkoren bij Feyenoord-Ajax, waarvoor door burgemeester Opstelten al de beslissing was genomen om het duel te laten staken, kan in het ergste geval een straf die opgelegd kan worden zoals het spelen van één of meer thuiswedstrijden zonder publiek. Ook scheidsrechter Temmink, die het duel niet staakte, is voor zware straffen. „Ik wilde een gedeelte van de Feyenoord-aanhang niet geven waar ze op uit was: het staken van Feyenoord-Ajax.”

.

Related posts