Stam hekelt arbritrage en weerlegt mening over arrogante sfeer bij Ajax

Jaap Stam heeft in een interview met het krantje AjaxLife zijn vraagtekens gezet bij het niveau van de Nederlandse scheidsrechters. De rots uit Kampen heeft in het prille seizoen al 4 gele kaarten opgelopen. Bij een volgende gele kaart zal Stam een wedstrijd vanaf de kant toe moeten kijken. Wat in de ogen van de oud speler van onder andere Lazio, Manchester United en AC Milan totaal onterecht is.


Een brok onverzettelijkheid: Jaap Stam

,,Ik maak me zorgen over de kwaliteiten en inschattingsvermogen van sommige Nederlandse arbiters”, zegt de centrale verdediger. ,,Ik wil er verder niet teveel over zeggen, maar de gele kaarten bijvoorbeeld tegen NAC en RKC waren volledig onterecht.”

Verder ruimt Stam in het interview alle meningen over een arrogante sfeer bij Ajax uit de weg. ,,Als iemand dat een keer op tv roept wordt dat meteen overal klakkeloos overgenomen. Het is zonde want Mark van Bommel heeft mede door dit imago voor PSV gekozen.”

Related posts