Het kan altijd gekker!
Thuisvideo: Postma (ADO) krijgt ‘m vol van achter [UPDATE]

Nadat de haagse doelman Postma enkele weken geleden door het noodlot werd getroffen toen hij na een botsing met Kone een dubbele beenbreuk opliep staat hij opnieuw in de belangstelling. Op de website Geenstijl.nl is een prive video te zien waarop hij op vol van achter wordt genomen. Saillant detail is dat dit door zijn (ex-)vrouw gebeurt! De keeper heeft nog pogingen gedaan om het filmpje terug te krijgen om publicatie te voorkomen, maar dat is (gelukkig) niet gelukt.

Of de beelden daadwerkelijk van Postma zijn valt te betwijfelen. Volgens geenstijl.nl in ieder geval wel. Deze site heeft echter eerder ook al gelogen over het vermeend kraken van de electronische reklameborden van Ajax in het duel tegen Kopenhagen thuis. Achteraf bleek de site gewoon fors betaald te hebben en het ‘hack-verhaal’ zelf in het leven te hebben geroepen om zo meer aandacht te krijgen. Of dit ook nu het geval is?…Inmiddels lijkt het verhaal echter toch bevestigt te worden door andere bronnen (zie hieronder)

De voormalig doelman van onder andere Aston Villa en FC Utrecht bukt in het filmpje voorover, waarbij door zijn (ex-)vrouw bepaalde diensten verleend wordt. Geenstijl.nl grapte al: “Keeper ADO blijkt helemaal niet zo’n betrouwbare sluitpost.”

Jammer dat hij de komende twee ontmoetingen tegen ons aller Ajax niet mee speelt. We kunnen ons voorstellen hoe het vanaf de tribunes zou klinken…

He Stefan Postma
Wat heb ik nou vernomen?
Je bent door je vrouwtje
Als een haags hondje genomen!


Bron: o.a. Dapp’re Strijders

Zie ook de link en uitleg op Totallycrap.com

UPDATE 20 oktoberTelegraaf: Sexfilm ADO-doelman trekt veel bekijks

Related posts