Resterende kaarten Ajax-fans voor Feyenoord-Ajax in vier minuten uitverkocht

Ajax.nl meldt zojuist dat de nog beschikbare kaarten voor Ajax fans voor de klassieker Feyenoord-Ajax van aanstaande zondag vanmorgen in vier minuten tijd waren uitverkocht. De kaartverkoop was lange tijd vertraagd vanwege problemen met het vervoer per trein naar De Kuip. Ajax zal in Rotterdam door zo’n 1600 fans gesteund worden. Ajax en de NS konden het aanvankelijk niet eens worden over de vergoeding voor het vervoer en de aansprakelijkheid bij problemen.

‘Ajax is blij en trots dat zoveel supporters de club in de ontmoeting met Feyenoord willen steunen en hoopt dat zowel spelers als fans er een mooie en sportieve wedstrijd van maken’ aldus een statement op de officiele website.

Moeite met slijten kaarten
Feyenoord heeft veel meer moeite om de kaarten voor het thuispubliek aan de man te brengen. Ondanks veel promotie zijn er vandaag nog 2700 kaarten beschikbaar voor het duel. De slechte periode waarin de club zich (al jaren) bevindt, heeft duidelijk zijn weerslag op de interesse van ‘ het legioen’ dat altijd als hondstrouw wordt afgeschilderd maar de praktijk heeft uitgewezen dat dit al vaker zeker niet het geval was, zo nu weer niet anders!

Related posts