Mulder: Gentenaar krijgt een kans

Youri Mulder liet in het progamma Studio Voetbal doorschemeren dat Ajax-coach Henk ten Cate er over nadenkt Maarten Stekelenburg te passeren ten gunste van Dennis Gentenaar. ,,Volgens mij leeft dit binnen Ajax”, vertelde Mulder in Studio Voetbal. ,,Ik kan me goed voorstellen dat Ten Cate met de gedachte leeft om voor Gentenaar te kiezen.” De doelman, die afgelopen zomer overkwam van Borussia Dortmund, is momenteel nog tweede keus achter Stekelenburg.

Stekelenburg is al jarenlang de eerste keus bij Ajax, maar maakt dit seizoen geen zekere indruk. Hij maakte al een aantal beslissende fouten en ook tegen FC Groningen maakte hij een blunder waardoor de 1-2 ontstond. Verrassend is dan ook dat juist dit seizoen AC Milan belangstelling zou hebben voor Stekelenburg als vervanger voor Dida (zie eerder bericht).

Related posts