Davilex vreest schade door natte droom van Feyenoord UPDATE: Suikeroom opgenomen in ziekenhuis!

In de aanloop naar de klassieker tussen Ajax en feyenoord aanstaande zondag in De Kuip alvast een voorproefje over de stand van zaken in Rotterdam-Zuid. Zoals bekend gaat het niet goed met Feyenoord. ‘Vertel eens iets nieuws!’ en ‘Mooi!’ zijn de eerste reacties die dan bij de gemiddelde Ajacied opkomen. Feyenoord supporters voerden de afgelopen weken meerdere acties om ‘de Grote Kale Leider’ de deur uit te werken.

Het laatste gerucht is dat Feyenoord binnenkort te hulp wordt geschoten door iemand die grof geld in de club zou willen steken. Het is nog geen 5 december, we geloven niet in sinterklaas dus ofwel dit verhaal is uit de duim gezogen door een natte droom van een kakkerlak of er is daadwerkelijk iemand die een weddenschap heeft lopen hoe hij binnen 24 uur erin slaagt er zoveel mogelijk miljoentjes doorheen te jassen. Het eerste blijkt het geval!

De ‘suikeroom’ van de natte droom heeft een naam: Steven Rottier; oprichter van softwarebedrijf Davilex. De natte droomspat echter al snel als een zeepbel uit elkaar: Volgens een woordvoerder van softwarebedrijf Davilex is het klinkklare onzin. ,,Wij weten helemaal van niets. We hebben nog geen idee hoe en door wie dit bericht de wereld in is geholpen. Dat onderzoeken we nog. Dit is zowel voor de heer Rottier als voor Feyenoord een heel vervelende en kwalijke zaak. Ook ons bedrijf Davilex ondervindt hiervan onnodige schade,” aldus de voorlichter in een officieel persbericht. Tja, welk gerenomeerd bedrijf wil er wel in verband worden gebracht met Feyenoord?!

Kakkerlak-kenner bij uitstek: Hugo Borst weet te melden dat Rottier de loopjongen is van Hans Brus. Dat is (nu nog) de voorzitter van de Brabantse amateurclub RKSV Schijndel. Deze beste man had al eens snode plannen met FC Den Bosch en is/was de bron achter het bedrijf Datelnet. Zou hij dan wellicht de nieuwe verlosser moeten worden??!

[UPDATE 17 oktober10:30uur] Rottier bleek inderdaad suikeroom
Voetbal International weet zojuist te melden Steven Rottier toch inderdaad de vernoemde ‘suikeroom’ zou zijn. Rottier zou er echter niet in geslaagd zijn de financiering voor de overname van de Rotterdamse club rond te krijgen. Zaterdag trok een investeerder die Rottier zou bijstaan zich alsnog terug. Rottier stortte daarna in. Hij meent dat hij gezichtsverlies heeft geleden. Rottier is inmiddels opgenomen in het ziekenhuis, aldus VI.

Related posts