Gabri lovend over ploeggenoten bij Ajax

Ajax-middenvelder Gabri heeft lovende woorden uitgesproken over zijn Ajax-ploeggenoten Urby Emanuelson, Ryan Babel en Wesley Sneijder. De Spanjaard vindt de drie jongelingen grote talenten. Ober Ryan Babel zei de Spanjaard: ,,Hij doet me denken aan Ronaldinho met zijn fysieke kracht en de kwaliteit om de spelsnelheid te veranderen. Hij kan nog veel beter worden gezien zijn 19 jaar.”

Gabri vergelijkt Urby Emanuelson met Edgar Davids: ,,Emanuelson is heel erg snel en bovendien ontzettend krachtig. Hij lijkt wat dat betreft op Edgar Davids. Hij is gezien zijn leeftijd een juweeltje.”

En over Wesley Sneijder: ,,Hij is sterk, snel en barst van de kwaliteit. Bovendien kan hij zich uitstekend wegcijferen voor het team. Dit alles terwijl we het over een 22-jarige speler hebben die desondanks veel ervaring heeft, zowel op club- als nationaal niveau”, aldus Gabri, die deze zomer transfervrij naar Ajax overkwam van FC Barcelona en van wie nu beweerd wordt dat Barcelona hem graag terug wil (zie eerder bericht).

Related posts