Huntelaar vandaag alweer terug op trainingsveld

Gisteren wisten wij al te melden dat het herstel van Klaas jan Huntelaar wonderbaarlijk snel verloopt (zie bericht). Terwijl zijn collega’s van het Nederlands elftal zich momenteel aan het voorbereiden zijn op de EK-kwalificatie wedstrijd tegen Bulgarije, heeft Klaas-Jan Huntelaar vandaag al de training hervat bij Ajax.

De 23-jarige spits liep vorige week op de training een enkelblessure op, waardoor verwacht werd dat hij ongeveer een maand niet inzetbaar zou zijn. Vandaag is The Hunter weer begonnen met een lichte looptraining, en de verwachting is dat hij alweer snel kan aansluiten bij de groep. De wedstrijd volgende week zaterdag tegen Groningen zal waarschijnlijk nog te vroeg komen. Huntelaar richt zich nu op het uitduel, een week later, tegen Feyenoord.

Related posts