Ten Cate wil in winterstop alsnog middenvelder en noemt Boutahar als optie

Henk ten Cate laat deze week in Voetbal International weten dat hij hoopt dat er in de winterstop wel budget is om een extra middenvelder te halen, een balveroveraar die hij in de voorbereiding niet meer mocht halen. Hij vindt dat hij nu teveel van hetzelfde soort middenvelders heeft en eigenlijk sowieso te weinig middenvelders.

Op zijn lijstje staat ook Said Boutahar van NEC. ‘Neem Said Boutahar, ik zit er hard aan te denken zo’n speler naar Ajax te halen. kan met een actie een tegenstander uitspelen, een medespeler vrij voor de keeper zetten.’ Volgens Ten Cate is hij typisch zo’n speler die de verkeerde clubkeuze heeft gemaakt. Het vak van spelersbegeleider trekt ten Cate dan ook, zodat hij dit soort foute keuzes van spelers kan voorkomen.

Related posts