Oproep fanclub Utrecht: Sneijder met respect behandelen

Utrechter Wesley Sneijder moet zondag, als hij met Ajax in de Galgenwaard tegen FC Utrecht speelt, met respect behandeld worden. Die oproep doet de fanclub True Support van Utrecht. De fanclub herinnert eraan dat Sneijder vorig jaar één van de eersten was die in Utrecht bloemen kwam leggen na het overlijden van David di Tommaso. Tijdens de laatste ontmoetingen in Utrecht was Sneijder onophoudelijk het doelwit van kwetsende spreekkoren. Enkele dagen later parkeerde Sneijder zijn auto voor de Galgenwaard, baande zich een weg tussen de rouwende Utrecht-fans door, en legde een bos bloemen neer (Zie bericht van destijds).

‘Laat duidelijk zijn: intimideren van die joden (daar koketteren ze immers zelf mee) is meer dan prima! Maar laten we het respectvol doen.Een striemend fluitconcert bijvoorbeeld (evt. met die luchthoorn erbij) doet 10x zoveel wonderen als het verbaal kwetsen van Sneijder’ ,zo luidt de verklaring voor deze opmerkelijke oproep.


Related posts