Heitinga en Huntelaar in basis, invalbeurten Emanuelson en Babel
Belabberd Oranje nipt langs Luxemburg

In een belabberd slechte wedstrijd heeft Oranje een nipte 1-0 overwinning behaald op en in Luxemburg. Mathijsen scoorde na 17 minuten de enige treffer in de eerste EK kwalificatie interland op weg naar het EK 2008. Zijn kopbal werd nog gestopt, maar uit de rebound scoorde hij wel. Het Nederlands elftal, met Johnny Heitinga en Klaas Jan Huntelaar als enige Ajacieden in de basis, creerde nauwelijks kansen, ook niet toen de speelwijze in de tweede helft werd omgegooid door het inbrengen van lange JanVennegoor of Hesseling en Urby Emanuelson. ook Ryan Babel kwam een kwartier voor tijd in het veld voor Van Persie. het had allemaal weinig nut. Het enige positieve was het behalen van de drie punten.

.

Related posts