Ook nieuwe club voor Knopper, Ikedia en Musampa
Transfercarroussel draait op volle toeren voor (ex)Ajacieden

Deze week is de transfercarroussel goed gaan draaien. Vandaag is de laatste dag van deze transferperiode. Opvallend is het grote aantal (ex)Ajax-spelers dat hierbij betrokken is. Eerder deze avond meldde wij (zie bericht) al dat Feyenoord verrassend Angelos Charisteas vast heeft gelegd voor drie seizoenen en dat ook de transfer van Patrick Kluivert naar PSV definitef is.

Maar er waren nog meer verrasende ‘Ajax-getinte’ transfers. Zo gaat Richard Knopper van Vitesse naar ADO en huurt RKC Waalwijk Pius Ikedia. Trainer Louis van Gaal haalde Ikedia vorige zomer nog naar AZ. RKC wordt de vijfde club van Ikedia in Nederland. Hij werd door Ajax naar Europa gehaald. De Amsterdammers verhuurden hem aan FC Groningen en RBC Roosendaal. Ook Kiki Musampa heeft een nieuwe club gevonden. Hij zet zijn carrière voort in Turkije. De 29-jarige middenvelder zette zijn handtekening onder een contract voor drie seizoenen bij Trabzonspor.

Related posts