In 010 staan ze op dit moment al in de rij voor Chari

Nu, op dit moment, heeft zich al een grote groep fans van Charisteas verzameld voor de kuip in afwachting van zijn komst. Wat zij niet weten is dat Chari op dit moment in Moldavie zit voor een interland. In rotterdam zijn ze dolblij dat er uberhaubt iemand bereidt was om voor ze te komen voetballen en ‘de vierde keus van Ajax is helemaal top’, aldus de grote kale voorganger (in rotterdam beter bekend als de grote kale graaier)


En dat zonder spelfouten…


“We zijn hier niet gek op spelers van Ajax”, verklaarde voorzitter Eric van Dorp van de supportersvereniging van Feyenoord en bij het stadion aanwezig. “Maar we willen natuurlijk helemaal niet de vierde spits van Ajax. Het is echt niet te geloven. Dinsdag hebben we nog met de clubleiding vergaderd. Er zouden geen paniekaankopen komen. Feyenoord had behoefte aan een topspeler. In het verleden zijn er al te vaak veel spelers gekocht die net niet goed genoeg waren. En wat gebeurt er nu. Ze komen met de vierde spits van onze concurrent. Dan begrijpt iedereen wel dat we woedend zijn.”

Van Dorp: “We willen hier gewoon onze onvrede duidelijk maken. We hadden gehoopt dat we hier bestuursleden zouden aantreffen. Ik sluit niet uit dat heel veel supporters de seizoenkaart nu gaan inleveren.”

Related posts