Rosenberg wil niets weten van vertrek bij Ajax

Markus Rosenberg zal dit seizoen gewoon bij Ajax blijven. De Zweed wil totaal niet denken aan een eventueel vertrek, ondanks de interesse die er is van verschillende binnenlandse en buitenlandse clubs. ,,Nou, daar heb ik niets van gehoord in ieder geval,’’ reageert de aanvaller op de interesse die er zou zijn. ,,Ik heb nog drie jaar bij Ajax en volgens de plannen blijf ik gewoon hier in Amsterdam. No way dat ik vertrek. Ik ben gelukkig hier. Ik ben hier pas een jaar en het is nog steeds vrij nieuw voor me, aldus Rosenberg tegenover Highlow.nl. ,,Ik ben door een aantal clubs gepolst, maar Markus wil bij Ajax blijven vechten voor zijn plaats”, verklaart zaakwaarnemer Martin Dahlin in Voetbal International. “Natuurlijk is hij niet blij met zijn rol als reserve, maar Markus is geen opgever. Hij is ervan overtuigd dat zijn kansen nog komen.”

In nederland zou FC Twente graag de 23-jarige spits willen inlijven, zo meldt o.a. (FC Twente.net). Stade Rennes en Brondby IF zouden eveneens gebruik willen maken van de kwaliteiten van de aanvaller van Ajax. De Zweedse aanvaller wil, ondanks zware concurrentie bij Ajax met Huntelaar, Babel, Perez, Mitea en Rosales, blijen knokken voor een basisplaats.


Marcus Rosenberg: ,,No way dat ik vertrek”

Related posts