Zaakwaarnemer: ‘We komen er wel uit’
PSV doet Kluivert toch aanbieding

Gisteren liet voorzitter Rob Westerhof van PSV nog weten dat PSV niet geinteresseerd is in Patrick Kluivert. ,,Wij zoeken een spits met de kwaliteiten van Kluivert, maar dan die van de Kluivert van acht jaar geleden”, zo meldde hij gister (zie bericht). Vandaag meldt de Eindhovense club tegenover Omroep Brabant echter dat het de spits toch een aanbieding gedaan heeft. Heeft Westerhof voor zijn beurt gepraat? Toevalligerwijs maakt deze voorzitter vandaag ook bekend dat hij zijn functie per 1 oktober neerlegt (zie bericht). Toevalligheid?

VIDEO: PSV-fans zien Kluivert niet zitten

Kluivert heeft de aanbieding van PSV in beraad genomen. De 30-jarige spits kan transfervrij weg bij zijn huidige club Valencia, waar hij nog een contract voor twee jaar heeft. Bij PSV zal hij echter een aanzienlijk lager salaris krijgen. Kluivert en zijn zaakwaarnemer praten nu met Valencia. Vermoedelijk willen zij dat Valencia een deel van het salaris van Kluivert doorbetaalt. PSV krijgt vermoedelijk woensdag te horen of Kluivert naar Eindhoven komt. Als dat inderdaad het geval is dan kan het feestcomitee van de Philips Sport Vereniging Fanclub aan het werk. Deze groep fans kondigde namelijk gister aan dat het actie zou gaan voeren als Kluivert inderdaad naar PSV komt (zie bericht van gister).

Kans groot
Volgens de zaakwaarnemer van Kluivert is de kans groot dat zijn client aankomend seizoen in Eindhoven speelt. Alleen de Spanjaarden lijken nog roet in het eten te kunnen gooien. ,,Met PSV is er ook nog geen overeenstemming,” verklaart zaakwaarnemer Foortse tegenover De Telegraaf. ,,Ik ben jurist en er is in mijn ogen pas overeenstemming als de inkt van de handtekening is opgedroogd. Ik heb het gevoel dat we er met PSV wel uitkomen.”

,,Valencia gaat nu ook weer een beetje moeilijk doen. Ik kan niet zeggen waarover. Ik kan geen details prijsgeven. Toch heb ik goede hoop dat we er woensdag of donderdagochtend uit zijn.”

De Eindhovenaren hebben tot donderdagavond 24.00 uur de tijd om een vervanger, spelend in het buitenland, aan te trekken.

Related posts