psv-fans voorspellen actie tegen ex-ajacied
Voorzitter PSV: Kluivert niet in beeld bij PSV

PSV weerspreekt vandaag de geruchten dat de Eindhovense club interesse heeft in Patrick Kluivert. ,,Patrick Kluivert is niet meer de Patrick Kluivert van acht jaar geleden. Wij zoeken een spits die de vorm heeft van Patrick Kluivert, maar dan acht jaar geleden”, zo verklaarde PSV-voorzitter Rob Westerhof tegenover Omroep Brabant. Trainer Ronald Koeman bevestigde zondag dat hij Patrick Kluivert benaderd heeft voor een overstap naar PSV. Volgens Koeman is Kluivert dus wèl een van de kandidaten voor de spitspositie in Eindhoven. Ook PSV-manager Stan Valckx bevestigde afgelopen zondag na het competitieverlies tegen FC Twente nog dat Kluivert een “serieuze kandidaat” was om Jan Vennegoor of Hesselink op te volgen. Kennelijk zijn beiden nu terug gefloten door Westerhof, die wel kwijt wilde dat de Eindhovenaren zeven spelers op het oog hebben. Westerhof zegt er overigens zeker van te zijn dat PSV voor 31 augustus een nieuwe aanvaller presenteert.

PSV fans hypocriet zooitje
De eventuele komst van de oud-speler van onder meer Ajax en Barcelona naar Eindhoven, zorgt vreemd genoeg voor onrust bij een deel van de supporters. Een deel van de ‘harde kern(?!)’ waarschuwde van plan te zijn actie te voeren wanneer Kluivert naar PSV komt. Dat verklaarde Frits Bovers, voorzitter van PSV Fans United, tegenover Omroep Brabant. Reden zou het Ajax-verleden van Kluivert zijn. Kennelijk zijn ze in Eindhoven vergeten dat in het verleden hetzelfde voor een groot aantal spelers gold, zo gingen o.a. Frank Arnesen, Soren Lerby, Jan Wouters, Gerald Vanenburg, Michael Reiziger en zelfs de huidige coach Ronald Koeman exact dezelfde weg. En dus worden de inmiddels allang verjaarde problemen in het prive-leven van Kluivert er maar weer bijgehaald als reden voor het protest; Of die nog van invloed zijn op zijn prestaties nu, ruim tien jaar later, op het veld! Nee psv, ga maar lekker een spits opzoeken in je eigen Eihoven. Wat dacht je van in het Anne Frank plantsoen, daar lopen tenslotte ook genoeg kandidaat-voorzitters rond! Als ik Kluivert was zou ik nog niet voor zo’n hypocriet zooitje willen voetballen!

VIDEO: PSV-fans zien Kluivert niet zitten

Related posts