Oproep AFCA Supportersclub: Kom zaterdag om 10.30 uur naar de training van onze jongens!

Veel spelers en supporters kunnen het nog steeds niet geloven. Ajax zal dit jaar niet uitkomen in de Champions League. Een platform waar de viervoudig winnaar van dit prestigieuze toernooi wel thuis hoort. Het seizoen is natuurlijk nog lang niet verloren. Ajax kan zich nu richten op het behalen van de landstitel, de beker en de UEFA Cup. En volgend seizoen..gewoon weer Champions League.

Om de spelers te laten blijken dat we samen wedstrijden winnen, maar ook samen verliezen moeten wij als supporters onze jongens een hart onder de riem steken.

De AFCA Supportersclub roept dan ook alle Ajacieden op om zaterdag 26 augustus naar de training te komen. De training begint om 10.30 uur en wordt buiten gehouden. Het supportershome zal vanaf 10.00 uur open zijn.

We rekenen er op jullie morgen te zien, want: “we kunnen winnen, of verliezen, maar een betere club dan Ajax is er niet!”

AFCA Supportersclub

AFCA Supportersclub

Related posts