Wijzigingen in systeem Ticketbox zorgen voor problemen

Fans die omwisselbiljetten voor de uitwedstrijd tegen NAC Breda probeerden te verkrijgen bij een Ticketbox-verkooppunt hebben veelal bemerkt dat het voor veel verkopers lastig was om deze wedstrijd te vinden in het TicketBox-systeem. Het systeem heeft namelijk onlangs een nieuwe lay-out gekregen. Via de SVA ontvingen wij onderstaande informatie zodat je wellicht een onhandige Ticketbox-verkoper van dienst kunt zijn.

Info SVA:

Onderstaand een stappenplan voor de TicketBoxhouders om de wedstrijden van Ajax zo snel mogelijk te vinden:

1) Klik op het groene TicketBox-logo
2) Klik op de knop ‘TicketBox verkoop’
3) Klik op de knop ‘Evenementnummer’

De wedstrijden worden nu zodanig gesorteerd dat de wedstrijden van Ajax bovenaan in de lijst komen te staan; eerst de thuis- en daarna de uitwedstrijden. Uitzondering op de regel zijn wedstrijden waarbij de kaartverkoop niet door Ajax maar door bv. de KNVB wordt georganiseerd (Johan Cruijff Schaal). Het evenementnummer van wedstrijden georganiseerd door Ajax beginnen altijd met 01. Wedstrijden georganiseerd door de KNVB beginnen met 92 en zullen dus vrijwel onderaan de lijst staan.

Om zeker te zijn van een vlotte afhandeling en om in sommige gevallen niet achter het net te vissen is het raadzaam bovenstaande stappen uit te printen en mee te nemen naar het verkooppunt voor het geval de verkoper nog niet geheel bekend is met de nieuwe werkwijze.

SVA

Related posts