Zweedse media:

Volgens een Zweedse krant heeft Ajax zich bij Juventus gemeld voor haar spits. De club zou Zlatan Ibrahimovic graag voor één seizoen willen huren. Aangezien zijn ploeg is teruggezet naar de Serie B en bijna alle sterspelers zijn vertrokken, wil Zlatan zelf het liefst zo snel mogelijk vertrekken uit Turijn.

De 24-jarige Zweed verscheen niet op de eerste training van Juventus, en reisde niet mee naar de laatstgespeelde oefenwedstrijd. Dit alles om een vertrek te forceren, dat eventueel zelfs via gerechtelijke stappen afgedwongen zou moeten worden.

Wij hebben echter vraagtekens bij de betrouwbaarheid van het bericht over de interesse van Ajax. Het salaris van Ibrahimovic zal inmiddels voor Ajax onbetaalbaar zijn, waardoor een terugkeer naar Amsterdam uitgesloten lijkt.

Related posts