Charisteas opvolger Vennegoor bij PSV? Griek weet van niets

Volgens de lokale TV-zender AT5 heeft PSV belangstelling in Angelos Charisteas. PSV zou Charisteas willen inlijven mocht Jan Vennegoor of Hesselink vertrekken. De spits kreeg onlangs te horen te mogen vertrekken uit Amsterdam (zie bericht). In de duels tegen Arsenal en Emmen zat hij niet bij de selectie. De Griek zelf zegt niets te weten van de interesse uit Eindhoven. Hij zegt sowieso nog geen contacten te hebben met clubs die hem willen inlijven.

De Amsterdamse club heeft het prijskaartje van vijf miljoen gehangen om de nek van Charisteas, die bij gebrek aan perspectief op de transferlijst is geplaatst. Saillant detail is dat Ronald Koeman als trainer van Ajax Charisteas voor het zelfde bedrag van Werder Bremen aantrok.

Related posts