Kenneth Perez stopt als international

Kenneth Perez zet een punt achter zijn interlandcarrière. De 31-jarige Ajacied heeft dat vandaag bekendgemaakt. Perez, die begin dit seizoen overkwam van AZ, wil al zijn energie, kracht en aandacht richten op zijn nieuwe club Ajax. De routinier informeerde maandagmiddag de Deense bondscoach Morten Olsen over zijn besluit. De interlandloopbaan van Perez duurde bijna drie jaar. Hij maakte zijn debuut voor Denemarken op 16 november 2003 in de oefenwedstrijd tegen Engeland. Zijn laatste duel voor de Denen was in mei dit jaar in een vriendschappelijke interland tegen Frankrijk. In totaal speelde de aanvaller negentien interlands.

,,Ik kijk met plezier en trots terug op de wedstrijden voor Denemarken”, aldus Perez maandag in een persbericht. ,,Toch is dit voor mij het beste moment om te stoppen. Jong talent kan zo een kans krijgen in de selectie en ik kan me volledig geven voor Ajax. Ik wens de bondscoach en spelers geweldig veel succes bij de kwalificatie voor het EK in 2008 en dank hen voor de uitstekende samenwerking.”

Related posts