Ajax-fans krijgen tien pond retour
Bergkamp Testimonial stijf uitverkocht; drie tot vier maal zoveel aanvragen

De Telegraaf meldt dat de Bergkamp Testimonial van zaterdag aanstaande inmiddels volledig uitverkocht is. Er zou drie tot vier maal zoveel vraag zijn geweest dan de 54.000 beschikbare kaarten. Volgens de krant zijn in totaal ongeveer 4000 kaarten afgezet op de Nederlandse markt. Voor Ajax-fans waren via Ajax zelf zo’n 3000 kaarten beschikbaar. Enkele redactieleden zullen ook afreizen naar Londen. Een (foto)verslag hiervan zal uiteraard op deze site verschijnen. Het duel is voor de thuisblijvers live te zien bij de NOS op Nederland 2. De wedstrijd begint om 18.00 uur.

De Telegraaf heeft iets meer details van de tot nu toe goed geheim gehouden lijst van spelers die mee zullen doen in het duel van Arsenal tegen Ajax ter afscheid van Dennis Bergkamp. In de tweede helft zullen Legends of Arsenal spelen tegen Legens of Ajax. Het is zeer de vraag of de eerder genoemde Cruijff wel zal spelen. Volgens De telegraaf coacht hij het Legends of Ajax team waarin onder andere Frank Rijkaard, Edwin van der Sar, Wim Jonk, Jan Wouters en Danny Blind in actie zullen komen. Aan de kant van Arsenal komen Patrick Vieira, Ian Wright, David Seaman en Marc Overmars in het veld. Laatst genoemde zou natuurlijk net zo goed aan Ajax-zijde mee kunnen doen.

Ajaxfans krijgen tien pond retour!
Iedereen die een omwisselbiljet Arsenal-AFC Ajax heeft gekocht en deze zal gaan omwisselen in Londen krijgt 10 pond retour, zo meldt Ajax.nl zojuist. De prijs voor een kaartje was 30 pond maar is om diverse redenen teruggebracht naar 20 pond. Een voordeel dus voor de Ajax-supporter.

Let op: het bedrag zal niet in euro’s worden uitgekeerd maar in Engelse ponden en uitsluitend in Londen worden uitgereikt tijdens het omwisselen. Met het meenemen/wisselen van geld kunt u dus rekening houden met 10 pond extra voordeel.

Video: Special Dennis Bergkamp

Related posts