Vieira waarschijnlijk niet naar Ajax: Man. United opent onderhandelingen

Patrick Vieira gaf onlangs aan graag naar Ajax te willen toen Juventus dreigde te worden teruggezet naar de Serie B of C (zie eerder bericht). Juventus werd inderdaad gestraft en moet volgend seizoen in de serie B uitkomen, zo werd gister bekend. Vandaag blijkt echter dat Viera het komende seizoen vermoedelijk zal gaan spelen in de Engelse Premier League.

Manchester United is namelijk de onderhandelingen gestart met Juventus over een transfer van de Fransman. Manchester United deed Vieira vorig jaar al een aanbieding toen hij vertrok bij Arsenal. Vieira koos toen echter voor Juventus. De Fransman staat tevens in de belangstelling van Inter Milan en AS Roma. Ook Real Madrid werd even genoemd maar de nieuwe coach van de Madrilenen; Fabio Capello heeft aangegeven Vierra geen optie te vinden.

Verschillende Engelse media geven echter aan dat Vieira waarschijnlijk terug zal keren naar de Engelse competitie. Ook Liverpool toonde al interesse maar Manchester United lijkt sneller te handelen.

Related posts