Vooruitblik op eerste training en persconferentie

Vandaag begint Ajax met de voorbereidingen op het nieuwe seizoen. De selectie traint voor het eerst samen en Henk ten Cate, de nieuwe trainer, geeft een persconferentie. AT5 zendt de persconferentie om 13.30 uur live uit. Om 16.30 uur volgt op deze zender ook een uitgebreide samenvatting. Op de eerste training ontbreken de spelers die ook international zijn. Sneijder, Maduro, Heitinga, Stekelenburg, Babel en Grygera (Tsj) zijn nog op vakantie. Op een tribune van bijna vijftig meter lang die is opgebouwd op het kunstgrasveld zullen de fans de eerste training onder leiding van de nieuwe technische staf prima kunnen aanschouwen. Er passen maximaal duizend supporters op de tribune.

De fans kunnen daarnaast al een rondleiding doen door de ArenA voor maar 4,- euro (in plaats van de gebruikelijk 8.50). Bovendien is het Ajax Museum vrij toegankelijk én is de nieuwe thuiscollectie exclusief te koop in de Ajax Fanshop.

De training staat vandaag om 14.30 uur op het programma.

Related posts