Juanfran vertrekt naar Real Zaragoza

Het afgelopen seizoen speelde de Spaanse linksachter Juanfran op huurbasis in het shirt van Ajax, dat hem huurde van de Turkse topclub Besiktas. Na afloop van het afgelopen seizoen maakte de directie van de Amsterdamse club bekend dat men het komende seizoen niet meer over de diensten van de Zuid-Europeaan hoeft te beschikken.

Juan Franciscio Garcia (volledige naam) wilde echter zelf niet terugkeren naar Turkije en besloot uiteindelijk zichzelf vrije te kopen bij de Turkse club. Vervolgens kwam het Spaanse Real Zaragoza informeren over een eventuele overname, en vanwege het ontbreken van een transferom was de overgang snel gemaakt en zal Juanfran de komende drie seizoen in geboorteland Spanje gaan spelen.

Het afgelopen seizoen speelde de 32-voudig Spaans international zestien maal in het eerste elftal van Ajax, waarin hij niet tot scoren kwam. In de jaren ervoor speelde de linksback voor Besiktas, Celta de Vigo, Valencia CF en Levante.

Related posts