Zaakwaarnemer: ‘Geruchten over terugkeer Kluivert naar Ajax onzin’

De geruchten dat Patrick Kluivert zou terug keren bij Ajax, zoals verschillende Spaanse media afgelopen week naar buiten brachten, blijken niet te kloppen. De zaakwaarnemer Paul Foortse vasn de aanvaller van het Spaanse Valencia CF heeft dit verklaard tegenover het Engelse SkySports. Volgens Foortse zal Kluivert ook het komende seizoen gewoon uitkomen in de Spaanse Primera Division.

,,Patrick heeft een contract bij Valencia en is gelukkig daar. De connectie met Ajax komt steeds weer terug omdat hij een voormalig speler van Ajax is en Kluivert heeft gezegd dat als hij terugkeert naar Nederland Ajax de enige club is waarvoor hij zou willen uitkomen,” aldus Paul Foortse tegenover SkySports.

,,Voor zover ik weet gaat Patrick in juli terug naar Valencia voor de voorbereiding. Ik heb met zowel Valencia als Ajax geen enkel contact gehad. Wat er ook gebeurt, ik denk dat Patrick voorlopig niet terug zal keren naar Nederland.”

Related posts