Voorverkoop in Engeland al van start
Dennis Bergkamp-song moet waardig afscheid compleet maken

Op zaterdag 22 juli neemt Dennis Bergkamp in het spiksplinternieuwe Emirates Arsenal stadion afscheid als actief voetballer in een duel tussen zijn grote liefdes: Arsenal en Ajax. Met deze wedstrijd wordt het Stadion geopend, het nieuwe home van Arsenal, en tegelijkertijd afscheid genomen van Bergkamp. De wedstrijd begint om 17.00 uur, Engelse tijd, en inmiddels is de voorverkoop in Engeland begonnen. Ajax-fans kunnen nog geen kaarten kopen via Ajax. Ajax heeft namelijk nog steeds niet te horen gekregen hoeveel kaarten exact beschikbaar zijn voor Ajax-fans.

Voor iedereen die naar Londen gaat voor de afscheidswedstrijd van Bergkamp; laten we deze Ajacied in hart &nieren een middag geven om nooit te vergeten. DJ Michèl, die DJ is in het supportershome en eerder voor onze site al enkele songs beschikbaar stelde, hoorde tijdens de wedstrijd Engeland-Trinidad & Tobego het gezang van Engelse fans op de wijs van ‘The great escape’. Hij dacht direct aan Dennis Bergkamp. En doet de volgende oproep:

Hierbij een mp3 van ‘The great escape’ verschenen met gezang van Engelse supporters tijdens het W.K. Dit is een aanstekelijk deuntje die je kan herhalen tot dat je er bij neer valt en een gigantische sfeer geeft.Uiteraard wel met de tekst van hier beneden.Zodra Dennis het veld op komt voor de wedstrijd en het is even stil tellen we af van 10 naar 0 met ons vak, en beginnen met zingen totdat we niet meer kunnen.

Dennis Bergkamp, De-nnis Bergkamp.

De-nnis de trots van Amsterdam.

Dennis Bergkamp , De-nnis Bergkamp

Jij zet ons hart in vuur & vlam.

Bergkamp!!!!!!!!Groetjes Dj Michèl ,Biertje

Related posts