Oranje via 2-1 winst op Ivoorkust naar achtste finales

Het Nederlands elftal heeft zich al na de tweede wedstrijd gekwalificeerd voor de achtste finales van het WK. Na winst op Servie & Montenegro won de ploeg ook het tweede duel van Ivoorkust: De doelpunten kwamen vrijdag op naam van Van Persie en Van Nistelrooy. Sneijder en Heitinga stonden in de basis, ze werden na rust gewisseld voor respectievelijk Van der Vaart en Boulahrouz. 2-1. Doordat Argentinie met 6-0 van Servie & Montenegro wist te winnen, zijn zowel Argentinie als Nederland zeker van plaatsing voor de volgende ronde. Woensdag (21:00uur) spelen beide tegen elkaar waarin uitgemaakt wordt wie eerste en tweede in de poule wordt.

Klik hier voor een prachtig fotoverslag van de AFS van deze wedstrijd

Klik hier voor een prachtig fotosfeerverslag van de AFS van het feest in Stuttgart

Related posts