Check online of je een Voorrangsuitkaart krijgt of niet!

Elk jaar is het afwachten of je nu wel of niet voldoende uitwedstrijden hebt bezocht om in aanmerking te komen voor een voorrangsuitkaart. Dit jaar kan je zelf via de site van Ajax bekijken hoeveel wedstrijden je afgelopen seizoen bent gescand en of je dus in aanmerking komt voor een voorrangsuitkaart.

Via deze link kun je op de homepage van Ajax opzoeken hoeveel uitwedstrijden je bent geweest, zowel nationaal als internationaal. In het bestand staan ook de leden van de Ajax Kids Club en de leden van de supportersvereniging die een Europese wedstrijd hebben bezocht. Het nummer van je seizoenkaart of clubcard kan je vinden aan de achterkant onder het nummer van je vak, rij en stoel. De getallen 01 en de overige nullen kan je weglaten om tot je seizoenkaartnummer te komen.

Ajax benadrukt op de site dat het scannen het afgelopen seizoen goed is verlopen, maar mocht je nog vragen hebben kan je die sturen naar info@ajax.nl.

Related posts