Basisplaats lonkt voor Sneijder en Heitinga in eerste WK duel

Zowel Johnny Heitinga als Wesley Sneijder lijken grote kans te maken aanstaande zondag in de basis te starten als het Nederlands Elftal de eerste wedstrijd speelt op het WK tegen Servie-Montenegro in Leipzig.

Dat blijkt uit de besloten vrijdagtraining, waar zowel Sneijder als Heitinga een hesje droeg. Mark van Bommel moest geblesseerd afhaken indien hij niet kan spelen lijkt Danny Landaat zijn vervanger. Vermoedelijk wordt Heitinga rechtsback en krijgt Sneijder een controlerende functie op het middenveld.

Rafael Van der Vaart is inmiddels fit maar start waarschijnlijk zondag op de bank. Inmiddels zijn de backups Stijn Schaars en Nigel de Jong naar huis gestuurd, ondanks dat Philip Cocu nog steeds niet helemaal fit is.

Vermoedelijke opstelling Oranje:
Va der Sar, Heitinga, Mathijsen, Ooijer, Van Bronkhorst, Van Bommel, Sneijder, Cocu, Van Persie, Van Nistelrooy, Robben

Related posts