Donovan Slijngard gekozen tot Ajax Talent van het jaar

Donovan Slijngard is vanavond uitgeroepen tot Talent van het jaar van Ajax. De afgelopen jaren viel die eer ten deel aan achtereenvolgens Van der Vaart, Heitinga, Sneijder, Vermeer, Maduro en vorig seizoen Murat Yildirim. Slijngard was afgelopen seizoen aanvoerder van de A1 en tekende onlangs een contract bij Ajax. “Dat ik het wel werd, had ik echt niet verwacht. Ik zou Vurnon Anita gekozen hebben. Maar dit is heel leuk. Ik vind het echt een eer te winnen” zo liet hij weten op Ajax.nl.

John van den Brom in zijn toespraak: ,,Het Talent van het jaar hoeft niet per se uit de A-junioren te komen. Maar ook dit jaar is dat wel zo. Hij speelt al tien jaar in de opleiding. Hij is een grote persoonlijkheid, heeft een goede uitstraling en kan natuurlijk goed voetballen. Hij heeft maar twee wedstrijden gemist en dat was door een blessure. Hij was de aanvoerder en tekende twee maanden geleden een contract.


Donovan Slijngard; Talent van het jaar

Related posts