Kluivert zou graag carrière bij Ajax afsluiten

Patrick Kluivert was gistermiddag op de Toekomst, het jeugdcomplex van Ajax. Hij bekeek er zijn zoontje, die uitgenodigd was voor een selectietraining. ‘Ik ga hem niet pushen, maar het zou wel leuk zijn als hij hier in de jeugdopleiding komt.’

,,Justin kreeg een tijdje geleden een brief van Ajax met een uitnodiging voor deze training. Daar heb ik helemaal geen invloed op gehad”, aldus ‘pa Kluivert’. Hij zegt Ajax nog steeds te volgen. ,,Ik kan niet alles zien, maar de topwedstrijden tegen Feyenoord, PSV en AZ kijk ik wel als dat mogelijk is.”

Ondanks dat hij het nu erg naar zijn zin heeft bij Valencia, kijkt hij toch al naar het einde van z’n carriere. ,,Ik heb het nu erg naar mijn zin in Spanje, dus het is niet aan de orde, maar het zou mooi zijn om mijn carrière af te sluiten bij Ajax, waar ik ben begonnen. Met mijn zoon bij dezelfde club spelen lijkt me fantastisch!”.

Kluivert bracht deze week zijn autobiografie uit waarin hij terugblikt op zijn carrière tot nu toe als ook over zijn grillige prive leven.

Related posts