Ajax onderhandelt vandaag met Defour, morgen met Gabri

Vandaag gaat Ajax in gesprek met de Belg Steven Defour. Ajax wil de rechter middenvelder van Racing Genk graag overnemen maar kan maar niet tot overeenstemming over de prijs. Nog deze week, waarschijnlijk donderdag, praat Ajax ook met Garcia Gabri over een overgang naar Amsterdam. De 27-jarige middenvelder van Barcelona kan een meerjarig contract tekenen. Dat hebben bronnen rond de middenvelder dinsdag bevestigd.

Ajax onderhandelt op voorspraak van de nieuwe trainer Henk ten Cate met de rechtshalf. De opvolger van de ontslagen Danny Blind werkte drie jaar als assistent van Frank Rijkaard met Gabri. Gabri, die ook nog in de belangstelling van Villarreal staat en transfervrij is, moet de derde grote aankoop van Ajax voor het nieuwe seizoen worden. De Amsterdammers legden eerder Jaap Stam en Kenneth Perez vast. Ajax is op zoek naar een rechtshalf na het vertrek van Nigel de Jong en Tomás Galásek.

Related posts