‘Gabri lijkt voor Ajax te kiezen; morgen persconferentie’

El Mundo Deportivo meldt dat Gabri van alle geinteresseerde clubs het meest gecharmeerd is van Ajax en Villarreal. Ajax lijkt echter concreter geinteresseerd te zijn dan Villarreal, met wie hij nog slechts informatief contact gehad zou hebben. Andere geinteresseerde clubs zouden Sevilla, Betis, Deportivo la Coruna, Atlético, Zaragoza, Celta en Mónaco zijn.

Morgen zal Gabri een persconferentie houden waarin hij officieel zijn vertrek bij Barcelona bekend zal maken. Of hij dan ook al zijn nieuwe club bekend zal maken, is nog onduidelijk.

De 27-jarige in Sallent geboren Spanjaard speelde de afgelopen jaren weinig wedstrijden voor FC Barcelona. Elf wedstrijd dit seizoen en vier vorig seizoen. In totaal speelde Gabri sinds 1999 128 competitieduels voor Barcelona. Hij kan uit de voeten als rechtshalf, als controlerende middenvelder en als rechtsback.

Related posts